ceturtdiena, 2015. gada 9. aprīlis

Apsveicam un lepojamies!

Š.g. 7. aprīlī Salaspilī notika Plašā Apvāršņa konkursa Rīgas / Rierīgas reģiona 2. kārta, kurā tika noskaidroti Rīgas un Pierīgas reģiona skolēni, kuri piedalīsies konkursa finālā maijā.
Rīgas Juglas vidusskolu konkursā pārstāvēja:
1.-4. klašu grupā- 3. d klases skolniece Nikija Tēra, 5.-7. klašu grupā skolu pārstāvēja 5. c klases skolniece Agate Zariņa. 
Meitenes lieliski prezentēja savus Aspazijas un Raiņa karogus, par prezentāciju saņemot arī žūrijas papildpunktus par personiskāko ieguldījumu, par oriģinālāko domu , par domas skaidrāko izklāstu un t. t. Pēc tam sekoja uzdevumi par Raiņa un Aspazijas daiļradi .Katru no veicamajiem uzdevumiem žūrija novērtēja ar punktiem. Katrā vecuma grupā tika noteikti 4 finālisti.
No 5.-7. klašu grupas finālam izvirzīta ir arī mūsu 5.c klases skolniece Agate Zariņa. 
Agate piedalīsies konkursa finālā maijā un cīnīsies par konkursa galveno balvu – iespēju piedalīties vienu nedēļu ilgā bezmaksas nometnē jaunajiem lasītājiem Raiņa un Aspazijas iemīļotajā pilsētā Jūrmalā. Nometnes programmā līdztekus veselīgai atpūtai dabā ieplānotas ekskursijas, nodarbības muzejos, grāmatām veltītas spēles un konkursi, radošās darbnīcas, tikšanās ar rakstniekiem un citām radošām personībām. Turēsim īkšķus, lai Agatei veicas!
Par konkursa rezultātiem un norisi lasi un skaties saitēs:
1.saite  2.saite  3.saite 4.saite         vairāk bilžu skatīties galerijās

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru